divendres, 29 de maig del 2009

Windows Movie Maker

El Windows Movie Maker és un programa que trobem per defecte a l'ordinador.
Aquest programa ens permet treballar amb vídeos, de manera que en podem crear i modificar ja sigui amb seqüència de fotos, vídeos, etc.
Així doncs, després d'haver-lo experimentat a classe, vam tenir que fer un vídeo educatiu on tenia que sortir: videos, fotografies, veu en off, i finalment, vam tenir que fer un guió on es presentés una explicació de les diferents seqüències que hi trobem.
Com a conseqüència ens vam agrupar en 4 persones: Aida, Laia, Irinea i jo, i vam fer el següent video:

GUIÓ DEL VIDEO:

- Hivern:

Seqüència: per començar s’observa a l’Aida al Parc de Maria Cristina representant aquesta estació de l’any. Apareix amb roba d’abric i paraigües i va senyalant els elements més importants: barret , bufanda, abric i paraigües. A continuació es veuen un seguit d’imatges representatives de l’hivern: dues fotos d’un poble nevat (Vielha) i un arbre de Nadal amb regals.

So: Es sent la veu en off de l’Aida explicant el següent:
A l’hivern fa molt de fred per això ens hem d’abrigar. Hem de portar un barret, una bufanda, un abric i un paraigües perquè plou.
L’hivern comença el 21 de desembre i acaba el 21 de març. En aquesta estació fem les vacances de Nadal ja que celebrem el naixement de Jesús per això fem el pessebre i l’arbre.

Durada: 25 segons (títol: 3 segons, vídeo: 10 segons i imatges: 12 segons)

- Primavera:

Seqüència: Per començar s’observa la Laia al Parc de Maria Cristina representant aquesta estació de l’any.
Apareix amb roba més lleugera i mirant unes flors. Després simula que comença a ploure i treu un paraigües amb el qual es cobreix. A continuació es veuen un seguit d’imatges representatives de la primavera: varies imatges de flors i d’animals.

So: Es sent la veu en off de la Laia explicant el següent:
La primavera va del 21 de març fins al 20 de juny. El seu temps és força canviant pot passar de fer sol a ploure en un moment, les pluges poden ser molt fortes o de quatre gotes. Augmenta la temperatura és per això que a la primavera portem roba més lleugera.
És l’estació de l’any on broten de nou les plantes, els campes s’omplen de flors i es tornen de color verd. Es produeix el desglaç, els animals surten de l’hivernació i es tornen a aparellar.

Durada: 33 segons (títol: 3 segons, vídeo: 17 segons i imatges: 13 segons)

- Estiu:

Seqüència: Per començar s’observa a la Raquel al Parc de la Tamarita representant aquesta estació de l’any.
Apareix amb roba lleugera al costat d’una font. Primer es fa una cua al cabell, després es posa unes ulleres de sol i per acabar juga amb l’aigua.
A continuació es veuen un seguit d’imatges representatives de l’estiu: la platja, un esquirol bebent una coca-cola i gelats.

So: Es sent la veu en off de la Raquel explicant el següent: L’estiu comença el 21 de juny i acaba el 21 de setembre. A l’estiu fa molta calor ens posem ulleres de sol, roba lleugera, ens banyem a la piscina, a la platja i per no deshidratar-nos hem de beure molt i menjar gelats per refrescar-nos.

Durada: 31 segons (títol: 3 segons, vídeo: 17 segons i imatges: 11 segons)

- Tardor:

Seqüència: Per començar s’observa a la Irinea al Parc de la Tamarita representant aquesta estació de l’any.
Apareix sobre un arbre amb roba lleugera i després a causa del fred es posa una jaqueta.
A continuació la Raquel, que està amagada sobre una altra branca del mateix arbre, llença unes fulles sobre ella simulant que cauen.
Després comença a ploure i obre el paraigües.
Per acabar es veuen un seguit d’imatges representatives de la tardor: la Castanyada, ...

So: Es sent la veu en off de la Irinea explicant el següent:La tardor va del 21 de setembre fins al 21 de desembre. En aquesta època comença a fer més fred i de vegades plou. Les fulles dels arbres cauen i es tornen de color marró, també celebrem la castanyada.

Durada: 27 segons (títol: 3 segons, vídeo: 20 segons i imatges: 4 segons)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada